Overige werkzaamheden

Bomen rooien

Grote bomen in uw tuinen kunnen geweldig mooi zijn, maar soms kunnen ze ook uw uitzicht beperken, het zonlicht blokkeren of de overige beplanting verdrukken. Staat er bij u een boom in de weg? Laat deze dan vakkundig verwijderen door de Griesel bomen rooien Helmond. We helpen ook graag met het snoeien van bomen, maar wanneer dit geen optie meer is dan is het verwijderen passender.

De Griesel heeft veel ervaring met het rooien van bomen. Zelfs op lastige plaatsen worden de bomen vakkundig verwijderd zonder de omgeving te beschadigen.

De Griesel bomen rooien Helmond staat voor u klaar.

Tuin leegruimen

Is uw tuin verwilderd en weet u werkelijk niet waar u moet beginnen? Wij brengen het terug naar de basis. Zodat u weer overzicht heeft in de ruimte die u tot uw beschikking heeft voor het aanleggen van uw tuin. Wij voeren alles af, geven vakkundig advies en kunnen grondwerk voorbereiden voor eventueel straatwerk.

Onderhoud bedrijfstuinen

Speciaal voor bedrijven en andere instellingen onderhouden we de tuinen van onder andere bedrijven, appartementencomplexen, studentenhuizen en recreatiewoningen. Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.