Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of in het inmiddels een jungle geworden? Dan is het tijd om er weer een droomtuin van te maken. Dit kan natuurlijk bergen werk met zich meebrengen, maar een nieuwe tuin aanleggen is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. De Griesel tuinonderhoud Helmond kan u hier bij helpen!

Bij de Griesel kunt u terecht voor eerlijk tuinadvies. Hoe moet u de tuin indelen, waar moet u rekening mee houden en welke planten zijn geschikt? Allemaal vragen waar onze hoveniers u mee kunnen helpen. Zonder dure woorden en hippe kracht termen, kan de Griesel u adviseren en het idee realiseren. De Griesel heeft alle specialismen in huis om uw tuin zo goed mogelijk te kunnen aanleggen. Dit alles zodat u weer heerlijk in uw tuin kunt genieten en er weer jarenlang van kunt genieten. Als je eenmaal ziet hoeveel ruimte u heeft, dan is het invullen ervan ook veel makkelijker.

Wij hebben korte lijnen met onze leveranciers en kunnen daarom snel aan de slag met uw tuin. Mocht het een groter project zijn, dan kunnen we altijd extra mensen of materieel inzetten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleggen van uw tuin? Neem dan contact met ons op.