Heeft u een prachtige tuin, helemaal naar uw zin, maar loopt u ieder jaar weer te worstelen om de heg te snoeien? Of zit uw kliko al weken vol met tuinafval? Dan kunt u de hulp inschakelen van de Griesel tuinonderhoud Helmond!  

Elke tuin, zowel groot of klein, is geregeld toe aan een opknapbeurt. Zo kunt u denken aan het knippen van hagen, het snoeien van bomen en heesters, het verzorgen van het gazon en het onkruidvrij maken van borders. Het is natuurlijk mogelijk om zelf uw tuin te onderhouden, maar u kunt dit ook overlaten aan Sidney Middeljans – De hovenier van Helmond.

Bij de Griesel onderhouden we uw tuin zorgvuldig, zodat u er nog lang van kunt genieten. Dit alles zonder dat u te veel geld kwijt bent. Bij de Griesel Helmond kunt u, zowel particulier als zakelijk, terecht voor tuinonderhoud. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw tuin professioneel te laten onderhouden. Door gebruik te maken van goed gereedschap, vakbekwaamheid en vingervlug werk is uw tuin snel weer gesnoeid. Dan kunt u weer genieten van een mooie en gezonde tuin.

U kunt bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt, een periodieke onderhoudsbeurt of een complete onderhoudsbeurt. Dit valt allemaal te bespreken.  Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Geef dan een belletje of vul het contactformulier in en dan komen we graag een keer langs om een vrijblijvende offerte uit te brengen.