Wie is de Griesel

Ervaren hovenier Helmond

Sidney Middeljans is dé hovenier in Helmond en is de kracht achter de Griesel tuinonderhoud Helmond. Hij beschikt over de ervaring en de kennis om met de juiste middelen u een goed bod te doen voor het onderhouden van uw tuin of groenvoorziening. Dus zoekt u nog een hovenier in de regio van Helmond? Dan bent u bij de Griesel aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Helmond

Alle tuinen, zowel groot of klein, verdienen natuurlijk ook goed onderhoud. De Griesel hovenier Helmond kan u hierbij helpen door alle soorten onderhoud voor u te verrichten. Zo is de Griesel gespecialiseerd in: tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, bomen rooien, tuinontwerp, grondverzet, onderhoud bedrijfstuinen en het leegruimen van tuinen. Dit alles in de regio rondom Helmond.

De Griesel heeft als hoveniersbedrijf korte lijnen met verschillende leveranciers waardoor we  snel aan de slag kunnen met uw tuin. Mocht het een groter project zijn, dan kunnen we altijd extra mensen of materieel inzetten. Door vakbekwaamheid, vingervlug werk en goed gereedschap is uw tuin snel weer de tuin die bij u past. Sidney Middeljans staat altijd voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen en adviseren. Dit allemaal zonder dat u veel geld kwijt bent.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Sidney – de hovenier van Helmond – voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan.